A nápolyi pizza titkai

Hobby pizza sütő tanfolyam Nápolyban

 

Egy kivételes lehetőség azoknak, akik imádják a nápolyi pizzát, kiváncsiak a titkára, esetleg otthon is megpróbálkoznánnak a sütésével.

De hasznos lehet azoknak is, akik egyébként már profi pizza szakácsok, csak szeretnék ezt a szakmát megtapasztalni autentikus környezetben is.

3 nap - arra elég hogy elméetben meg tudjunk sok mindent a nápolyi pizzáról, hogy kicsit megpróbáljuk, hogy kell bánni a kemencével, tésztával, pizzával, hogy lássuk, hogy csinálják a ,,nagyok" 

Képzésünk egy olyan rövid, de intenzív tanfolyam, amely a legrövidebb időn belül a legtöményebben, legintenzívebben  kóstoltat bele a szakma rejtelmeibe. 

Elmélet és gyakorlat  

 

Kevésbé részletesen, de a hobby pizzaiolo tanfolyam hallgatói is megismerkedhetnek a szakma elméleti alapjaival:

 

 • A tészta . mi a titka a nápolyi pizzának?

 • A felszerelés - kemencék, dagasztógépek és minden amire a szakmában szükséged lehet

 • A tészta hozzávalói - lisztek, élesztők, sók, élesztők

 •   egészségügyi tudnivalók, szabályok

 • Pizzéria kezelése - Hogyan üzemeltessünk egy pizzériát ?

 

Az első szakasz után áttérünk a gyakorlatra, bár ezeken a napokon is mélyülnek az elméleti alapok.

Tanulóinknak ​​minden nap egy új leküzdendő kihívás, mindig  egy új akadály elé kerülnek, hogy folyamatosan növekedésre serkentsük őket, fokozatosan növekvő nehézségi fokozattal, annak érdekében, hogy egy-egy lépésben megismertessék őket a pizza szakács munkájának dinamikájával. .

 A Pizzaiolo Iskola szakmai tanfolyamainak középpontjában a klasszikus nápolyi pizza áll.

A gyakorlati oktatás alatt kipróbálhatjuk:

 • Tészták dagasztását

 • Pizza pogácsák készítését és a kelesztés trükkjeit

 • A kemencék kezelését

 • A pizzafeltétek ismeretét

 • Sütés (behelyezés / megfordítás / kiszedés)

 • Klasszikus pizzák tipusai 

Mennyi ideig tart a tanfolyam?

 

A kurzus időtartama a magyar résztvevőknek  3 nap, napi 5 óra

Ez idő alatt részt vesznek az elméleti képzésen, a gyakorlati képzéseken, részt vehetnek szakmai gyakorlatként a pizzéria életében és  ehetnek sok-sok pizzát :-)

A tanfolyamok egész évben, turita szezonban is elérhetők, be lehet illeszteni egy egyéb célú nyaralás napjai közé is, de lehet elsősorban emiatt is eljönni Nápolyba, hiszen a a délutánok, esték így is szabadon maradnak

 

A meghirdetett időpontokban tolmácsolást is biztosítunk, de olaszul - angolul bezsélő vendégeink akár önállóan is részt vehetnek a tanfolyamo..

 

 A tanfolyam helyszíne:

A tanfolyam helyszíne ugyanaz mint a professzionális képzésé, közösen vehetnek részt az egyébként porfi képzésben részesülő tanulókkal, így ebbe is bele lehet lesni (esetleg egyből eldönteni hogy azt is érdemes lenne elvégezni)

 

A képzés díja :

200 euro, ez a díj kizárólag a tanfolyamon való részvétel díja, magában foglalja mind az elméleti mind a gyakorlati képzéseket, gyakorlatokat.

Szállás:

Van lehetőség önállóan szállást keresni, de mi javasoljuk a mi már kipróbált szállásainkat, ahol mindannyian együtt lehetünk.

Egy két ágyas szoba díja átlagosan 50 euro/éj

Ha valaki egyedül szeretne lakni egy szobában ezzel kell számolnia (kb akkor is ha magának keres szállást)

Útiköltség:

 Egyéni szervezés, ha már járnak a repülők, akkor egyszerú, ha nem vélhetően tudunk szervezni autós utazást is

Szervezési díj, transzferek, tolmácsolás, egyéb költségek

Az itt tartozkodás ideje alatt mi is részt veszünk a napjaitokban, szükség esetén segítünk, a tanfolyamon tolmácsolunk, természetesen ennek is van egy díja:

30 euro / fő

A jelentkezéskor a 30 euró jelentkezés - szervezési díj fizetendő, ami az utazás meghiúsulása estén 2022 deember 31-ig felhasználható. Az összes többi díj helyszínre érkezéskor fizetendő.

 

 • Hobby pizzasütő tanfolyam Nápolyban (1)
  08 giu 2021, 10:20 – 10 giu 2021, 14:20
  Napoli, Napoli NA, Italia
  3 napos hobby pizzasütő tanfolyam eredeti helyszínen. Nápolyban Egy kivételes lehetőség azoknak, akik szeretnének belelesni ennek a szakmának az alapjaiba autentikus környezetben